Naujienų prenumerata
Susisiekite

Keliaukite į Juodkalniją – rojaus kampelį žemėje! Keliaukite į Juodkalniją – rojaus kampelį žemėje!

Galioja iki 2019.06.13

[Kelionės į Juodkalniją]

KELIAUKITE Į juodkalniją!


Juodkalnija alsuoja didinga gamta, tad vienas geriausių būdų ja mėgautis – leistis į žygius, aplankyti nacionalinius parkus ir įlankas, braidžioti smaragdinėmis pakrantėmis.
Kone penkis kartus už Lietuvą mažesnė šalis turi 117 paplūdimių, kuriuos skalauja šilta Adrijos jūra.
Juodkalnijos istorija yra ilga ir įvairiaspalvė – tai liudija gausus paveldas, senoji architektūra ir miesteliai, kuriuose galima pasijusti, lyg nukeliavus į praeitį.



★ 7 NAKVYNIŲ TRUKMĖS KELIONĖS Į JUODKALNIJĄ ★

  • 3* Ksenia Apartments" , be maitinimo nuo 319 €
  • 3* "Tatjana", su pusryčiais nuo 395 €
  • 3* "TDolce Vita", su pusryčiais nuo 445 €
  • 3* "Slovenska Plaza Hotel Complex", su pusryčiais nuo 519 €
  • 4* "Admiral", su pusryčiais nuo 539 €


Keliaukite iš Vilniaus: 2019 birželio 6 ir 13 dienomis


Dėmesio! Kainų ir vietų skaičius yra LABAI ribotas. Kainos yra dinaminės ir keičiasi po kiekvieno užsakymo. Įsigykite kelionę kol ji dar nepabrango!


Į kelionės kainą įskaičiuota:

  • Lėktuvo bilietai Vilnius - Tivatas - Vilnius;
  • Pasirinktas viešbutis ir maitinimo tipas;
  • Rankinis bagažas 1 vnt. (5 kg) ir registruotas bagažas ( 20 kg);
  • Pervežimas iš oro uosto į viešbutį ir atgal;
  • "Novaturo" atstovo paslaugos Juodkalnijoje.


Į kelionės kainą nėra įskaičiuota:

  • Vizos (jei reikalinga kelionės ar ekskursijų metu)
  • Draudimas
  • Ekskursijos
  • Kurorto mokesčiai
  • Asmeninės išlaidos

Ką išragauti Juodkalnijoje:
  • Kacamak (polenta) – minkštas ir sotus kviečių, grikių, miežių ar kukurūzų miltų paplotėlis, patiekiamas su sūriu ir raugintu pienu. Šis patiekalas būdingas Balkanų šalims ir Turkijai. Juodkalnijoje jo siūloma beveik kiekviename nacionalinės virtuvės restorane, šioje šalyje gaminamas ir įdomus patiekalo variantas su bulvėmis.
  • Cicvara – troškintas jaunos karvės pienas (kajmak) su miltais. Tai didelės energinės vertės patiekalas. Nors gamyba neatrodo intriguojančiai, jis yra labai malonaus skonio. Patiekiamas su virtomis bulvėmis ar rūgpieniu.
  • Japraci – į lietuviškus balandėlius panašus patiekalas, kuriam gaminti naudojami vietos kopūstų šeimos daržovės rastan lapai, mėsa, ryžiai, įvairūs prieskoniai. Kitose Balkanų šalyse siūloma dar įvairesnių japraci variantų su paprikomis, troškiniu, plovu ir kt.
  • Juodkalniečių ėriukas piene – mėsa verdama piene kartu su prieskoniais ir bulvėmis. Šiaurinėje Juodkalnijos dalyje jis laikomas labai svarbiu ir gaminamas ypatingomis progomis.
  • Popeci iš Podgoricos – sūriu, kajmak arba pršuto kumpiu įdarytas veršienos kepsnys, kuris iškeptas dar gruzdinamas aliejuje. Toks gaminimo būdas leidžia mėgautis traškia patiekalo plutele ir minkštu įdaru.


SVARBU! Kelionės metu reikalingas kelionės dokumentas, kuris privalo galioti ne trumpiau negu 6 mėnesius po kelionės pabaigos.

Jei nerandate Jums patinkančios kelionės, kreipkitės tel. 8 800 61116 ir gaukite pasiūlymą nedelsiant!



Kreipkitės - patarsime, padėsime užsakyti kelionę:
Vilnius: A. Juozapavičiaus g. 6, 8 5 2313314, Mob. 8 618 31697, vilnius@vilnius.krantas.lt
Kaunas: I. Kanto g. 22, 8 37 490202, Mob. 8 398 30334, kaunas@kaunas.krantas.lt
Klaipėda: Teatro g. 5, 8 46 395111, Mob. 8 686 54436, travel@krantas.lt